Ποιοι Είμαστε

Η METANOR Φωτισμός ΑΕ είναι πρωτοπόρος στον αρχιτεκτονικό φωτισμό & φωτισμό LED με 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο. Τα δυο showroom και αποθήκες σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα με πολύ μεγάλα στοκ σε όλα τα προϊόντα βρίσκονται στην διάθεση των πελατών για να τροφοδοτούν άμεσα τις ανάγκες των παραγγελιών.

Η εταιρίας μας, προσφέρει στους πελάτες της αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις φωτισμού μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων. Ο συνεχώς αναπτυσσόμενος κατάλογος απαριθμεί πάνω από 3000 κωδικούς προϊόντων. Τα είδη του φωτισμού είναι κατάλληλα για τον εξοπλισμό ξενοδοχείων, συνεδριακών κέντρων, κατοικιών, εμπορικών κέντρων τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά ενώ είναι πιστοποιημένα κατά CE, Rohs, LVD, ISO.

Το τμήμα φωτισμού της εταιρείας μέσω του προγράμματος DIALux θα κάνει τη μελέτη φωτισμού του χώρου σας, είτε είναι εσωτερικός είτε εξωτερικός (π.χ. γήπεδα), με σκοπό να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα με το χαμηλότερο κόστος.

Σε επίπεδο έργων η εταιρεία έχει συνεργαστεί και έχει προμηθεύσει όλα αυτά τα χρόνια τις μεγαλύτερες τεχνικές και κατασκευαστικές. Ενδεικτικά έργα είναι τα:

  • Village Cinemas (Αθήνα)
  • Ξενοδοχείο MET Hotel (Θεσσαλονίκη)
  • Costa Navarino Hotel (Καλαμάτα)
  • Κτίριο Καρελά (Κεντρικά Γραφεία Cosmote – Αττική οδός)
  • Notos Galleries (Θεσσαλονίκη)

καθώς και χιλιάδες άλλα έργα μικρά και μεγάλα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τέλος η εταιρίας μας διαθέτει τμήμα χονδρικής πώλησης μέσω του εμπορικού τμήματος METANOR V-TAC Hellas σε 1500 σημεία πώλησης σε Ελλάδα, Κύπρο και λοιπές Βαλκανικές χώρες.